keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Päässä vamma.

Asennevamma. Sellainen, joka pakottaa aina tähtäämään joka tentissä siihen vitosen saantiin. Tai vähintäänkin nelosen. Ja sitten luetaan ja luetaan ja luetaan... Ja yleensä saadaan just se mitä lähdettiin hakemaankin, MUTTA...

...Siinä vaan asettaa itselleen niin älyttömät paineet ja stressin. Sitten kun jostain syystä ei sitä nelosta tai vitosta tulekaan (ei ole vielä päässyt käymään) niin voin kuvitella sitä itsensä henkisen ruoskimisen määrää :D.

Että miksi pitää olla tällainen torvi tässäkin asiassa. Kyllähän minä siihen tenttiin lukisin vaikkei siitä vitosta tarvitsisikaan saada. Mites se sananlasku menikään... "Itselleenhän se porsas vain vahinkoa tekee kun purtilonsa kaataa." Tosin en kyllä ikinä tajunnut sitä. Seilaako se porsas avomerellä? Onko tässä ideana se, että niin vaan se porsaskin itsensä hukutti, tyhmä kun oli?

Joku fiksumpi saisi tämän minulle selittää.

Tämä vuodatus siis siksi, kun se mikrobiologian tentti on huomenna. Tiesittekö muuten, että meissä jokaisessa asustaa noin kilon verran normaaliflooraa, joka on siis suurimmaksi osin bakteereja, plus jonkun verran sieniä ja alkueläimiä?

Minä en tiennyt. Kyllä vähän aluksi puistatti.

1 kommentti:

milla kirjoitti...

Hehhehhehehehehehehhhheeeee!!!!
Sainpa hyvät naurut. Kyseessä on kylläkin sian kaukalo eli ruokinta-astia, ja ketäpä se muuta haittaa kuin sikaa, jos se kaukalonsa kaataa. Koita nyt tästä ymmärtää tämä syvällisempi merkitys..